top of page

Pakoštane - Pine Beach,

Hero kamp

10.7.-15.7.2023.

Kamp u resortu gdje sport ne poznaje granice!

Provjerite našu ponudu u kojoj možete pronaći sve informacije o kampu u Pakoštanima.
Cijena, tijek dana i popis sportskih aktivnosti iskazani su u ponudi.
Program namijenjen djeci od 7 do 14 godina.

pine beach air pakostane.jpg

Smještaj

Boravak u resortu Pine Beach omogućava sve što je potrebno za vrhunski sportski ljetni kamp.  Tri obroka dnevno u buffetu s velikim izborom hrane u kojem svako dijete pronalazi svoje omiljeno jelo i više od 20 sportskih sadržaja koji su na raspolaganju cijelo vrijeme. Smješteni smo u bungalovima, u hladovini guste borove šume uz more te okruženi sportskim terenima i drugim atrakcijama koje ovaj resort nudi. S obzirom da u našem kampu provodimo više od 15 sportova te se radi o izrazito složenoj programskoj strukturi s razlogom smo odabrali Pine Beach Adriatic Eco Resort zbog kojeg Hero kamp postaje još bolji!

Lokacija

Hero kamp 2023.

Father and Son Using GPS

Za Vas smo organizirali prijevoz iz
Zagreba i Crikvenice. Ako dolazite vlastitim prijevozom lako će te nas pronaći na adresi: ul. Brune Bušića 45, 23211, Pakoštane

Ne propustite ovu priliku.

Za rezervaciju mjesta u našem kampu potrebno je ispuniti pristupnicu koja će se otvoriti klikom na gumb "PRIJAVE".Klikom na gumb "Ponuda" otvorit će se informativni katalog u kojem možete pronaći sve informacije o ovom programu. 

Broj mjesta ograničen.

Nakon zaprimljene prijave kontaktirati ćemo Vas i potvrditi rezervaciju te obavijestiti o svim bitnim informacijama vezanim za naš program.

newsletter.png
newsletter.png

Za sva pitanja ili više informacija oko organizacije i provedbe kampa stojimo na raspolaganju.
 

0996718707

0994026264

Zagreb, Zaprešić

Rijeka, Crikvenica

herophone.png
bottom of page